Catherine Wolfs

Catherine is sinds 2016 werkzaam als persvoorlichter bij het Van Gogh Museum en was van 2014 tot 2017 lid van de Modemuze redactie. Daarnaast was ze actief binnen de Nederlandse Kostuumvereniging als lid van het bestuur en deed ze de beeldredactie voor het bulletin. Ze bezoekt graag mode- en kostuum tentoonstellingen en is actief op Instagram op het gebied van mode.

 • Blog
   
  30 okt 2016

  Veel mensen bezitten bijzondere, ontroerende of voor hen interessante voorwerpen. Waar komt hun liefde voor mode/kostuum of textiel vandaan? Modemuze was aanwezig bij het Lustrum van de Nederlandse Kostuumvereniging en vroeg drie mensen om hun verhaal (en voorwerp) te delen.

 • Blog
   
  14 jan 2015

  Afgelopen november vond de grande finale van Fashion Fest by MAFB, powered by Modemuze plaats. De winnares mocht op het Amsterdam Museum haar ontwerpen tentoon stellen.

 • Blog
  Cargelli, mini-jurk, 1972, Museum Rotterdam.
  2
  12 jan 2015

  Het begint bijna: de slinger aan fashionweeks die het nieuwe jaar inluiden. In de aanloop naar de shows van Fashion Week Nederland plaatsen we een serie blogs over de catwalkgeschiedenis. In deze editie: Cargelli en zijn manier van presenteren.

 • Blog
  Fransje van Eijsden. Foto:©Kenny Nagelkerke
  5
  13 okt 2014

  Opgegroeid in een gezin met dertien kinderen was er geen geld of ruimte voor persoonlijke bezittingen. Een simpele waaier die Fransje van Eijsden als jong katholiek meisje van een oom uit Indonesië kreeg bracht hier verandering in.