Modemuze@OBA tentoonstelling en evenementen, 2017, Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam en Modemuze offline
Tentoonstelling

Modemuze@OBA

Ter inspiratie, ter informatie, om te genieten en om je te stimuleren zelf aan de slag te gaan is tussen 17 maart - 2 juli Modemuze te gast in de OBA.

De nieuwe tentoonstelling brengt bijzondere kostuums en accessoires uit het hele land samen in Amsterdam. Maar liefst twaalf Nederlandse musea openden hun depots en presenteren zowel historische kleding als wel hedendaagse outfits van jonge ontwerpers. 

Van een loodzware Fong Leng-jurk tot een achttiende-eeuwse tas: op de tentoonstelling hangen en liggen de meest uiteenlopende kledingstukken en accessoires van diverse musea: het Amsterdam Museum, Centraal Museum Utrecht, Fries Museum Leeuwarden, Gemeentemuseum Den Haag, Museum Rotterdam, Nederlands Openluchtmuseum, Paleis Het Loo, Rijksmuseum, Tassenmuseum Hendrikje, Textielmuseum en het Tropenmuseum/Afrikamuseum/Museum Volkenkunde.

De Modemuze@OBA-tentoonstelling is te zien van 17 maart tot en met 2 juli in de centrale OBA nabij het Centraal Station in Amsterdam. Tegelijkertijd zijn er allerlei events.

Programma

Modemuze brengt een uitgebreid evenementenprogramma (gratis voor Modemuze-bloggers en OBA-leden)

Overzicht

TypeDatumTijdTitel
Open Depotbezoek12 juni15:00Open depotbezoek: Tropenmuseum
Modemuze Meet Up29 juni19:00Meet Up: Mode in films

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie

Geachte hr.,mevr.,
Helaas kom ik niet door op de maak contakt met de organisator.
Daarom mijn vraag hier geplaatst:
Heb ik het juist als ik begrijp dat indien je op de wachtlijst staat voor kaarten je1- Op de av.zelf live bijtijds het kan proberen?
2-Een mailtje krijgt vantevoren indien er kaarten zijn vrijgekomen?
( Het gaat om dond.av.Modemuze v.a.19.00)
Ik hoor graag van u,
Met vriendelijke groet,
Lucy Schloss

Beste Lucy Schloss,
Dat is vervelend! Hopelijk hebben we hier op de valreep nog op tijd gereageerd.
U hebt het goed begrepen: wachtlijstinschrijvingen kunnen zeker nog proberen op de avond zelf langs te komen - er zijn altijd mensen met een kaartje die tóch niet kunnen komen. Als het goed is, heeft u ook net een email gekregen met bericht dat er extra kaarten vrij zijn gekomen.
Als u niet op de wachtlijst stond, kunt u het overigens ook gewoon proberen. We doen ons best om iedereen een plek te geven bij de Meet Ups!
Hopelijk zien we u straks.
Met vriendelijke groet,
Modemuze

Reactie

4
2
Locatie: 
Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam