Zonnebril met grote bifocale amberkleurige glazen in een fors montuur van transparant lichtgeel-zwart gemarmerd kunststof met vrij brede roodbruine veren

Dameszonnebril op sterkte. Grote bifocale ovale glazen in een amberkleur en van kunststof. De glazen zijn gevat in een breed en grof montuur van transparant kunststof, lichtgeel met fijne zwarte marmerachtige streepjes. De veren zitten met een scharnier aan het montuur. De kern van de veren is van metaal en zichtbaar. De buitenste laag van de veren is roodbruin en semi-transparant. De oorsteunen zijn naar beneden gebogen en vrij plat, bij het montuur breed en naar de steunen toe smaller wordend.

Museum Rotterdam
1965/1975