Zonnebril, kleine blauwe ovale glazen, fijn montuur van ijzer, K-vormige brug en dunne rechte veren

Zonnebril. Kleine ovale glazen van blauw glas. Het montuur rond de glazen is van zeer dun metaal. De bril heeft een dunne K-vormige brug die bij de neus naast de glazen open is. Aan de buitenzijde van de glazen zit een scharniertje waaraan de veer is vastgezet. Deze veren zijn eveneens van dun metaal en recht. De oorsteunen zijn klein, plat en druppelvormig. De einden zijn iets dichter naar het hoofd toegebogen.

Aanvullingen

Hallo mevrouw/heer,

Klein brilleje, geschikt voor een bijziend iemand met -12 ??
Glazen zo dun mogelijk 0.9 en misschien beetje gekleurde glazen, zodat de kringen nog minder opvallen ??

Ben benieuwd naar uw reactie

Dank voor uw reactie! Dit zou wellicht heel goed kunnen kloppen, maar is niet vast te stellen op basis van de verstrekte registratie of instrumenten beschikbaar in het museum! Uw reactie is doorgestuurd, wellicht komt er ooit nog nieuwe informatie naar boven.

Museum Rotterdam
St. Historisch Kostuummuseum.