Zomerjurk uit geborduurde tule

 

Zomerjurk waarvan de bovenjurk bestaat uit machinale kant en het onderkleed in donkerblauw kunstzijde. Kleine V-halsuitsnijding afgewerkt met een smalle donkerblauwe bies en versierd met een grote...

Doorzoek de website met tags
Maker
onbekend
Objectnummer
MMH.1996.0320
Instelling
Modemuseum Hasselt
Periode
1930/1940

Zomerjurk waarvan de bovenjurk bestaat uit machinale kant en het onderkleed in donkerblauw kunstzijde. Kleine V-halsuitsnijding afgewerkt met een smalle donkerblauwe bies en versierd met een grote geplooide strik in dezelfde stof als het onderkleed. De ellebooglange mouwen zijn eveens afgeboord met een donkerblauwe bies en hebben een smalle opstaande volant van donkerblauwe kunstzijde. Doorgesneden taille, lichtklokkend model. Sluiting in de rug met talrijke kleine overtrokken knopen in dezelfde stof als het bovenkleed.

Zomerjurk waarvan de bovenjurk bestaat uit machinale kant en het onderkleed in donkerblauw kunstzijde. Kleine V-halsuitsnijding afgewerkt met een smalle donkerblauwe bies en versierd met een grote geplooide strik in dezelfde stof als het onderkleed. De ellebooglange mouwen zijn eveens afgeboord met een donkerblauwe bies en hebben een smalle opstaande volant van donkerblauwe kunstzijde. Doorgesneden taille, lichtklokkend model. Sluiting in de rug met talrijke kleine overtrokken knopen in dezelfde stof als het bovenkleed. Zomerjurk waarvan de bovenjurk bestaat uit machinale kant en het onderkleed in donkerblauw kunstzijde. Kleine V-halsuitsnijding afgewerkt met een smalle donkerblauwe bies en versierd met een grote geplooide strik in dezelfde stof als het onderkleed. De ellebooglange mouwen zijn eveens afgeboord met een donkerblauwe bies en hebben een smalle opstaande volant van donkerblauwe kunstzijde. Doorgesneden taille, lichtklokkend model. Sluiting in de rug met talrijke kleine overtrokken knopen in dezelfde stof als het bovenkleed.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie

Reactie