Step-in, in verpakking

 

Step-in of gaines van grijze polyamide/lycra. Onder en bovenzijde afgewerkt met grijs elastiek met geschulpte zoom. Middenvoor een strik van lichtroze lint. Op de buik een ovaal pand overtrokken...

Maker
Lou
Objectnummer
KA 19690.1/2
Instelling
Amsterdam Museum
Periode
1965/1975
Credits
Het onderzoek naar en fotografie van de collectie kinderkleding / miniatuurkleding / onderkleding is mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Marten Orgen Fonds, het Margarethe Petronella Fonds en het Netty van Doorn Fonds.
Herkomst
aankoop 1996

Step-in of gaines van grijze polyamide/lycra. Onder en bovenzijde afgewerkt met grijs elastiek met geschulpte zoom. Middenvoor een strik van lichtroze lint. Op de buik een ovaal pand overtrokken met grijs machinaal kant met bloemmotief, afgezet met lichtroze elastisch sierband. Aan de bovenzijde vier kleine coupenaden. Aan de onderzijde vier jarretels van elastisch kant, metaal, kunststof en grijs lint. De papieren labels zitten er nog aan en de bijbehorende verpakking is bewaard gebleven. De step-in is nooit gedragen. Rechthoekige doos van bedrukt karton. Op de bovenzijde een ovaal met daarin een afbeelding van een jonge vrouw met een licht grijze/roze B.H. aan. Daaronder de tekst: 'LOU BOUTIQUE'. Ovaal en doos met goudkleurige rand. Aan de onderzijde de opening met op de flap: 'LOU TAILLE 100 / COLORIS GRIS / RÉF 1056 / PRIX.' De afbeelding toont de bij de step-in behorende B.H.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie

Reactie