Paarse wikkeljurk met witte strepen en afwerkingen in gebloemd katoen.

 

De jurk heeft een rechtstaande boord tot aan de lendenaad die gedeeltelijk afgewerkt is met gebloemd katoen. De rok heeft losse plooien in voorste en rug. De aangeknipte korte mouwen hebben een...

Doorzoek de website met tags
Maker
Kenzo Takada (ontwerper)
Objectnummer
MMH.2006.0307
Instelling
Modemuseum Hasselt
Periode
1974/1974

De jurk heeft een rechtstaande boord tot aan de lendenaad die gedeeltelijk afgewerkt is met gebloemd katoen. De rok heeft losse plooien in voorste en rug. De aangeknipte korte mouwen hebben een platstuk op de schouder en een mouwboord, beiden afgewerkt met een gebloemde bies. Op het linkerbovenpand een schuine strookzak, waarvan de zak afgetekend is met witte stiksels. Op de rokdelen twee gebiesde zakken in gebloemd katoen. De riem om te knopen heeft aan één kant de gestreepte en aan de andere kant de gebloemde katoen. Label:

De jurk heeft een rechtstaande boord tot aan de lendenaad die gedeeltelijk afgewerkt is met gebloemd katoen. De rok heeft losse plooien in voorste en rug. De aangeknipte korte mouwen hebben een platstuk op de schouder en een mouwboord, beiden afgewerkt met een gebloemde bies. Op het linkerbovenpand een schuine strookzak, waarvan de zak afgetekend is met witte stiksels. Op de rokdelen twee gebiesde zakken in gebloemd katoen. De riem om te knopen heeft aan één kant de gestreepte en aan de andere kant de gebloemde katoen. Label:  De jurk heeft een rechtstaande boord tot aan de lendennaad die gedeeltelijk afgewerkt is met gebloemde katoen. De rok heeft losse plooien in voorste en rug. De aangeknipte korte mouwen hebben een platstuk op de schouder en een mouwboord, beiden afgewerkt met een gebloemde bies. Op het linkerbovenpand een schuine strookzak, waarvan de zak afgetekend is met witte stiksels. Op de rokdelen twee gebiesde zakken in gebloemde katoen. De riem om te knopen heeft aan één kant de gestreepte en aan de andere kant de gebloemde katoen.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie

Reactie