Onderbroek, heupslip van wit tricot katoen met platte plooitjes en knoopsluiting op de gulp, elastiekband met ingeweven "Viktor & Rolf (hartje) H&M"

 

Strakke herenonderbroek, model heupslip, geheel van wit tricot katoen met een gulppartij waarop platte plooitjes en een knoopsluiting. De tailleband is van wit elastiek met in zwart ingeweven en...

Maker
ontwerp: Viktor Horsting, Rolf Snoeren / winkelketen: Hennes en Mauritz
Objectnummer
83313
Instelling
Museum Rotterdam
Periode
2006/2006
Opschriften
Op de tailleband, herhalend: "VIKTOR&ROLF / (hartje doorboord met een pijl) / H&M". Op het label middenachter: "VIKTOR&ROLF / (hartje doorboord met een pijl) / H&M". Op het wasmerk: "XL / made in china / machine wash hot / only non-chlorine / bleach, when needed tumble dry medium / hig iron / (wassymbolen) / 666120 / RN0101255 / CA42271 / H&M / 106 38 Stockholm, Sweden / www.hm.com / H&MH&MH&M" Op de achterzijde ervan in 15 talen: "100% katoen". Op het aangespelde lintje, herhalend: "H&M". Op de sticker: "€ 9,90 / maat XL / (streepjescode) 066612 4 3064 10 1 / (streepjescode) 8020 / (streepjescode) NL / Z4". Op de hanger: "VIKTOR&ROLF (hartje met een pijl) H&M".

Strakke herenonderbroek, model heupslip, geheel van wit tricot katoen met een gulppartij waarop platte plooitjes en een knoopsluiting. De tailleband is van wit elastiek met in zwart ingeweven en herhalend: "VIKTOR & ROLF / (hartje met een pijl doorboord) / H & M". Middenachter in de binnenzijde van de tailleband is een lang zwart label met dezelfde tekst in wit ingeweven en daaronder een wasmerk in wit met artikelgegevens in zwart. Aan de onderbroek is met een kleine blank metalen veiligheidsspeld een smal zwart lint met in wit herhalend ingeweven "H&M" gespeld. Daaraan zit een kartonnen label, dof zwart met een glanzend zwarte zegelvorm waarop "V&R" en eronder in wit "VIKTOR&ROLF (hartje met een pijl doorboord) H&M". Op de achterzijde van het kartonnen label een sticker waarop de artikelgegevens van H&M en de verschillende streepjescodes. De onderbroek is gespannen over een speciale hanger van zwart kunststof waarop de tekst van hiervoor op de voorzijde in wit is gedrukt.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie

Reactie