Onderbroek, heupslip van wit tricot katoen met platte plooitjes en knoopsluiting op de gulp, elastiekband met ingeweven "Viktor & Rolf (hartje) H&M"

 

Strakke herenonderbroek, model heupslip, geheel van wit tricot katoen met een gulppartij waarop platte plooitjes en een knoopsluiting. De tailleband is van wit elastiek met in zwart ingeweven en...

Maker
ontwerp: Viktor Horsting (Geldrop 1969), Rolf Snoeren (Dongen 1969) / winkelketen: Hennes en Mauritz
Objectnummer
83313
Instelling
Museum Rotterdam
Periode
2006
Herkomst
2006.11.09

Strakke herenonderbroek, model heupslip, geheel van wit tricot katoen met een gulppartij waarop platte plooitjes en een knoopsluiting. De tailleband is van wit elastiek met in zwart ingeweven en herhalend: "VIKTOR & ROLF / (hartje met een pijl doorboord) / H & M". Middenachter in de binnenzijde van de tailleband is een lang zwart label met dezelfde tekst in wit ingeweven en daaronder een wasmerk in wit met artikelgegevens in zwart. Aan de onderbroek is met een kleine blank metalen veiligheidsspeld een smal zwart lint met in wit herhalend ingeweven "H&M" gespeld. Daaraan zit een kartonnen label, dof zwart met een glanzend zwarte zegelvorm waarop "V&R" en eronder in wit "VIKTOR&ROLF (hartje met een pijl doorboord) H&M". Op de achterzijde van het kartonnen label een sticker waarop de artikelgegevens van H&M en de verschillende streepjescodes. De onderbroek is gespannen over een speciale hanger van zwart kunststof waarop de tekst van hiervoor op de voorzijde in wit is gedrukt.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie

Reactie