Jack of jas van zwart leer, behorende tot punkoutfit. Zgn. Biker model met lange ingezette mouwen en a-symetrische ritssluiting.

 

Jack of jas van zwart leer, behorende tot punkoutfit. Zgn. Biker model met lange ingezette mouwen en a-symetrische ritssluiting. Kraag bezet met 150 zilverkleurige metalen studs, twee staand en...

Doorzoek de website met tags
Objectnummer
0322587
Instelling
Kunstmuseum Den Haag
Periode
1981

Jack of jas van zwart leer, behorende tot punkoutfit. Zgn. Biker model met lange ingezette mouwen en a-symetrische ritssluiting. Kraag bezet met 150 zilverkleurige metalen studs, twee staand en twee liggende zakken met ritsen, onderkant mouwen met split en rits, aan beide zijkanten is de jas verstelbaar met riempjes en gesp, zakje met drukknoop op linker arm, rode lap met vijf veiligheidsspelden op linker arm met daarop in zwart de tekst: orgasm addicts. De gehele jas is bespoten met teksten en politieke tekens in drie kleuren verf, rood/wit/blauw, gevoerd met doorgestikte rode kunstzijde. Op de jas 41 buttons met diverse politieke en anarchistische tekens en teksten, namen van voornamelijk punk en new wave bands waaronder button van orgasm addicts.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie

Reactie