Hearring

 

Ring van roze kunststof met een sieraad dat functioneert als luisterhoorn. De ring zelf is dun en rond van doorsnede. De hoorn heeft als basisvorm een zandloper, waarbij de ene kant veel wijder...

Doorzoek de website met tags
Maker
Gina Hsu
Objectnummer
S2010.022
Instelling
Design Museum Den Bosch
Periode
2010

Ring van roze kunststof met een sieraad dat functioneert als luisterhoorn. De ring zelf is dun en rond van doorsnede. De hoorn heeft als basisvorm een zandloper, waarbij de ene kant veel wijder uiteenloopt dan de andere. Het smalle uiteinde kan aan het oor gezet worden en het wijde uiteinde vangt het geluid uit de omgeving op. Ring en sieraad vormen een geheel, dat gemaakt is met een 3D-printer en afgewerkt is met Chinese lak. De ring is ontworpen door de Taiwanese sieraadkunstenaar Gina Hsu (pseud. van Dungshih Taichung), voor de collectie Body Stories van Chi Ha Paura…?, de vooruitstrevende sieradenlijn van Gijs Bakker. Gina Hsu studeerde industrieel ontwerpen aan de Shih Chien University in Taipei en volgde een mastersopleiding aan de Design Academy Eindhoven.

roze ring met toeter Ring van roze kunststof met een sieraad dat functioneert als luisterhoorn. De ring zelf is dun en rond van doorsnede. De hoorn heeft als basisvorm een zandloper, waarbij de ene kant veel wijder uiteenloopt dan de andere. Het smalle uiteinde kan aan het oor gezet worden en het wijde uiteinde vangt het geluid uit de omgeving op. Ring en sieraad vormen een geheel, dat gemaakt is met een 3D-printer en afgewerkt is met Chinese lak. De ring is ontworpen door de Taiwanese sieraadkunstenaar Gina Hsu (pseud. van Dungshih Taichung), voor de collectie Body Stories van Chi Ha Paura…?, de vooruitstrevende sieradenlijn van Gijs Bakker. Gina Hsu studeerde industrieel ontwerpen aan de Shih Chien University in Taipei en volgde een mastersopleiding aan de Design Academy Eindhoven.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie

Reactie