Ensemble bestaande uit zwarte, brede broek en ecru rolkraagtrui met grijze, ingebreide tekening

 

In de herfst-/wintercollectie 2005 'History of my World' werkt Raf Simons verder aan het futuristische thema dat hij eerder dit jaar met zijn zomercollectie introduceerde. Hij speelt met vormen en...

Doorzoek de website met tags
Maker
Raf Simons (ontwerper)
Objectnummer
MMH.2012.0035
Instelling
Modemuseum Hasselt
Periode
2005/2006

In de herfst-/wintercollectie 2005 'History of my World' werkt Raf Simons verder aan het futuristische thema dat hij eerder dit jaar met zijn zomercollectie introduceerde. Hij speelt met vormen en proporties via wijde broeken, korte jasjes, epauletten en aansluitend breigoed. Look 14 vormt een goed voorbeeld waarbij een strakke ecru rolkraagtrui met grijze ingebreide tekening en inzetstukken op de schouders contrasteert met een brede broek met laaghangend kruis, bandplooien en een zichtbare knoopsluiting.

In de herfst-/wintercollectie 2005 'History of my World' werkt Raf Simons verder aan het futuristische thema dat hij eerder dit jaar met zijn zomercollectie introduceerde. Hij speelt met vormen en proporties via wijde broeken, korte jasjes, epauletten en aansluitend breigoed. Look 14 vormt een goed voorbeeld waarbij een strakke ecru rolkraagtrui met grijze ingebreide tekening en inzetstukken op de schouders contrasteert met een brede broek met laaghangend kruis, bandplooien en een zichtbare knoopsluiting. Ecrukleurige rolkraagtrui met grijze, ingebreide tekening. Inzetstukken op de schouders en ingebreid streepmotief op de bovenkant van de mouw. Lange broek, vrij breed aan de bovenkant en versmallend naar onder. De broek heeft een extra lang kruis. Opgestikte gulpsluiting met knopen en knoopsgaten. Onder de lendenband lang ingestikte bandplooien. Lendenband met riemlussen. Op het rechtervoorpand onder de lendenband een kleine gebiesde zak met klep die sluit met knoop en knoopsgat. In het rechterrugpand een gebiesde zak.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie

Reactie