Ensemble bestaande uit zonnebril, brillenkoker, brildoekje en doos

 

Zonnebril met een rood montuur. Pilootbrilmodel. De bril is van metaal en rood gelakt. Rond de glazen een hoekige rand in wit. Op deze rand zijn er drie zeer kleine schroeven als versiering. De...

Doorzoek de website met tags
Maker
Raf Simons (ontwerper)
Objectnummer
MMH.2013.0122
Instelling
Modemuseum Hasselt
Periode
2008/2008

Zonnebril met een rood montuur. Pilootbrilmodel. De bril is van metaal en rood gelakt. Rond de glazen een hoekige rand in wit. Op deze rand zijn er drie zeer kleine schroeven als versiering. De neusbrug loopt door met de bovenkant van de glazen. De neusvleugels zijn in doorschijnend plastiek. Linda Farrow werd opgericht in de jaren '70 en was een van de eerste modebrillen fabrikanten in het Verenigd Koninkrijk. Tot vandaag is het merk bekend om hun benadering van luxe, het gebruik van hoogwaardige materialen gecombineerd met een innovatief design en een compromisloos gevoel voor stijl.

Zonnebril met een rood montuur. Pilootbrilmodel. De bril is van metaal en rood gelakt. Rond de glazen een hoekige rand in wit. Op deze rand zijn er drie zeer kleine schroeven als versiering. De neusbrug loopt door met de bovenkant van de glazen. De neusvleugels zijn in doorschijnend plastiek. Linda Farrow werd opgericht in de jaren '70 en was een van de eerste modebrillen fabrikanten in het Verenigd Koninkrijk. Tot vandaag is het merk bekend om hun benadering van luxe, het gebruik van hoogwaardige materialen gecombineerd met een innovatief design en een compromisloos gevoel voor stijl. Zonnebril met een rood montuur. Pilootbrilmodel. De bril is van metaal en rood gelakt.Rond de glazen een hoekige rand in wit. Op deze rand zijn er drie zeer kleine schroeven als versiering. De neusbrug loopt door met de bovenkant van de glazen. De neusvleugels zijn in doorschijnend plastiek.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie

Reactie