Dameshandtasje in zwarte suède

 

Deze kleine tas in zwarte suède heeft een lange dubbele metalen ketting als hengsel. Tijdens de jaren 1970 was suède een populair materiaal en domineerden schoudertassen de mode. Dit afgerond...

Doorzoek de website met tags
Maker
Delvaux (bedrijf), Deshayes (ontwerper)
Objectnummer
MMH.1995.0041
Instelling
Modemuseum Hasselt
Periode
1970

Deze kleine tas in zwarte suède heeft een lange dubbele metalen ketting als hengsel. Tijdens de jaren 1970 was suède een populair materiaal en domineerden schoudertassen de mode. Dit afgerond omslagmodel bestaat uit één stuk en wordt gesloten met een metalen drukknoop. Tijdens de jaren 1970 introduceerde Delvaux het 'D'-logo als een afzonderlijk designaccessoire, bijvoorbeeld in de vorm van metalen gespen of vastgestikt in het leer zoals hier.

Deze kleine tas in zwarte suède heeft een lange dubbele metalen ketting als hengsel. Tijdens de jaren 1970 was suède een populair materiaal en domineerden schoudertassen de mode. Dit afgerond omslagmodel bestaat uit één stuk en wordt gesloten met een metalen drukknoop. Tijdens de jaren 1970 introduceerde Delvaux het 'D'-logo als een afzonderlijk designaccessoire, bijvoorbeeld in de vorm van metalen gespen of vastgestikt in het leer zoals hier. Dameshandtasje in zwarte suède. Afgerond omslagmodel uit één stuk. Metalen sluiting met drukknop aan binnenzijde. Binnenzijde is niet bekleed en behoudt zijn natuurlijke beige-bruine kleur. Een lange dubbele koperkleurige metalen ketting dient als schouderband.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie

Reactie