• foto: © Sem Langendijk

Modeontwerpster Liselore Frowijn is door Modemuze uitgenodigd om een door haar geselecteerd stuk uit de online collectie offline in het depot te bekijken.

• RAVAGE's atelier, studio, showroom en kantoor, Parijs, 1986. Foto: © Sigurd Kranendonk.

Als het aan kunstenaarsduo RAVAGE ligt, verdwijnt de uitdrukking ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ direct in de prullenbak. Wat het werk van Arnold van Geuns en Clemens Rameckers juist zo divers maakt, is dat zij altijd ruimte hebben gegeven aan nieuwe impulsen, creativiteit en zin. Dit maakt ze moeilijk te vangen in een tentoonstelling, maar levert wél een treffend beeld op.

• Zaalfoto van de tentoonstelling. Foto: ©Stany Dederen

Van 31 maart t/m 27 augustus 2017 is in het MoMu in Antwerpen de tentoonstelling 'Margiela, de Hermès jaren' te zien. In de tentoonstelling worden de ontwerpen van beide modehuizen tegenover elkaar geplaatst met als doel om de (schijnbare) oppositie tussen beiden te verkleinen.

• Fransje van der Waals met haar man en dochter, foto: eigendom Fransje

Als groot liefhebber van de kleding van Puck & Hans heeft Fransje van der Waals veel van de stukken die ze in het verleden gekocht heeft bewaard. Een aantal van deze stukken zullen van 9 juni t/m 3 september 2017 in het Amsterdam Museum te zien zijn.