WILLY VANDERPERRE prints, films, a rave and more...

 
apr '24 27
aug '24 04
Tentoonstelling
MoMu Antwerpen

MoMu verkent het oeuvre van de Belgische fotograaf Willy Vanderperre. Zijn editoriaal werk verschijnt in magazines zoals AnOther MagazineDusti-DPerfectVogue en W Magazine.

Daarnaast fotografeerde hij onder meer campagnes voor modehuizen als Dior en Prada. De tentoonstelling belicht hoe Vanderperre zijn fascinatie voor jeugd hem al bijna drie decennia voortdrijft. In dialoog met zijn foto’s selecteerde hij enkele kunstwerken die hem inspireren in de voortdurende ontwikkeling van zijn universum. Het overzicht van zijn fotografisch werk beschouwt naast de evolutie in beeldtaal ook de jarenlange samenwerking met Olivier Rizzo en Raf Simons

De tentoonstelling belicht hoe Vanderperre zijn fascinatie voor jeugd hem al bijna drie decennia voortdrijft. In dialoog met zijn foto’s selecteerde hij enkele kunstwerken die hem inspireren in de voortdurende ontwikkeling van zijn universum. Het overzicht van zijn fotografisch werk beschouwt naast de evolutie in beeldtaal ook de jarenlange samenwerking met Olivier Rizzo en Raf Simons.

Zie voor meer informatie ModeMuseum Antwerpen