Sneakerness keert terug naar Rotterdam 

 
dec '18 01
dec '18 02
Evenement
Onderzeebootloods Rotterdam

Sneakerness keert terug naar Rotterdam. Hét streetwear event van Europa brengt de meest exclusieve sneakers, een tentoonstelling van Rotterdamse kunstenaars en meer op 1 en 2 december naar de Onderzeebootloods.

Dit jaar heeft Sneakerness weer heel wat in petto voor alle fashion- en sneakerliefhebbers. Rotterdam wordt in december voor de tweede keer omgedoopt tot streetwear-walhalla. De meest zeldzame en klassieke modellen zijn hier te koop en de lifestyle daaromheen wordt ook in de spotlights gezet. Zo is er een tentoonstelling gecureerd door Venour waarin nieuw werk te zien is van Rotterdamse kunstenaars, zoals Jelmer Konjo en Franky Sticks. Ook is er live painting, een expositie van zeldzame vintage sneakers uit de vorige eeuw, een WOEI sale en kunnen er tattoos worden gezet.

Sneakerness vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 december bij de Onderzeebootloods. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Sneakerness is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Europese sneaker event met conventies in onder andere Parijs, Milaan, Londen en Keulen. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar keert deze lifestyle beurs terug naar Rotterdam. Naast de duizenden sneakers die verkocht worden zijn er nog genoeg andere dingen te doen en te zien het hele weekend:

“Vorig jaar organiseerden we Sneakerness voor het eerst in Rotterdam. Het bleek een schot in de roos; het was ons best bezochte event tot dan toe. Het voelde voor ons als een bijzonder warm welkom en bevestigde het gevoel dat Rotterdam een voorloper is op het gebied van street fashion en de lifestyle eromheen. Ook nu merken we weer dat er veel aandacht is voor het event. Bezoekers en verkopers uit heel Europa komen ervoor naar onze nieuwe locatie, de Onderzeebootloods. Een typisch Rotterdamse locatie met uitzicht over de haven en twee enorme hallen waar plek is voor ons grote aanbod van internationale merken, sneaker stores, privé verkopers en verzamelaars om sneakers en streetfashion artikelen te kopen, verkopen en ruilen. Maar ook een aantal spannende ruimtes voor bijvoorbeeld de art gallery, een expositie en de befaamde WOEI sale.”  (Matthijs van der Meulen, marketing manager Sneakerness)

Waar: Onderzeebootloods, RDM-straat 1, Rotterdam

Openingstijden: zaterdag & zondag: 12:00 - 18:00 uur

Zie voor toegangsprijzen en meer informatie de website van Sneakerness