Sieraad Art Fair

 
nov '20 06
nov '20 08
Evenement
Westergasfabriek

SIERAAD International Jewellery Art Fair, het eerste en enige specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar. Met een zeer internationaal deelnemersaanbod waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst zijn te zien en te koop zijn.

SAF is het enige platform in Nederland waar professionele hedendaagse sieraadvormgevers uit binnen- en buitenland hun handgemaakte werk direct en zelf aan de man brengen. SAF wordt ook deze editie weer opgeluisterd door speciale events en spraakmakende presentaties.

Daar ‘waar kunstdraagbaar wordt’.  Meer dan ca.170 ontwerpers, uit alle delen van de wereld bijeen in de Gashouder. Ontwerpers die u alles kunnen vertellen over de sieraden die ze hebben gemaakt, kijken, passen en kopen. Geniet van heerlijke koffie, glas wijn, een prachtdag uit. Sta niet in de rij voor de kassa koop uw tickets online vanaf eind September: https://www.sieraadartfair.com/nl/bezoekers-2/

De 19e editie van SIERAAD ART FAIR, 5 t/m 8 November 2020. LOCATIE GASHOUDER: WESTERGAS Amsterdam. U kunt kaarten kopen aan de kassa gedurende openingstijden en online vanaf medio September 2020.

Voor meer informatie: website Sieraad Art Fair