ROBERT SMIT – CRAVING THE ESSENTIALS

 
ROBERT SMIT – CRAVING THE ESSENTIALS
jan '22 16
apr '22 24
Tentoonstelling
CODA Museum, Apeldoorn
Tijd
10:00 - 17:00

CODA geeft met de tentoonstelling Craving the essentials van 16 januari tot en met 24 april 2022 een overzicht van het rijke en veelzijdige oeuvre van beeldend kunstenaar Robert Smit.

Hoewel hij internationaal een grote reputatie verwierf als sieradenmaker, laat deze tentoonstelling voornamelijk de reikwijdte van zijn oeuvre en zijn ontwikkeling als beeldend kunstenaar zien. Craving the essentials combineert zijn fotografie, tekeningen en recente digitale prints met sieraden die afkomstig zijn uit museale en particuliere collecties uit binnen- en buitenland. Ook de werken die CODA in afgelopen decennia van Robert Smit verwierf, maken deel uit van de tentoonstelling.

Craving the essentials in CODA Museum is van 16 januari tot en met 24 april te bezoeken. In diezelfde periode is ook het werk van Arno Kramer te zien in de tentoonstelling In Time. Beide tentoonstellingen sluiten aan op de aandacht die CODA schenkt aan tekenen en de tekening, zoals bijvoorbeeld met het jaarlijkse Big Draw festival en tentoonstellingen als Private Confessions die de tekeningen van 36 beeldend kunstenaars samenbracht.

CODA Museum
Vosselmanstraat 299
7311 CL  Apeldoorn

Meer informatie vind je hier