Quiz: Historisch of Hysterisch

 
mei '20 07
mei '20 07
Evenement
Zoom
Tijd
19:00 - 20:00

Wil je gezellig meedoen met de Historisch of Hysterisch? Quiz georganiseerd door La Rose Passementarie (Shari van der Waals-Atalla) en Atelier Nostalgia (Myrthe Tielman) op 7 mei? Lees dan hier hoe het werkt!

Myrthe en Shari zullen in Zoom hun beeld delen en jullie kunnen dan de vragen middels Kahoot beantwoorden. Er zijn 30 multiple choice vragen over Mode Mythes van verschillende periodes, in de chat van Zoom zullen we bij sommige vragen artikelen posten voor leuke achtergrond info. Je hebt een laptop/PC en telefoon nodig.

Volg deze simpele stappen om mee te kunnen doen:

1. Maak een gratis account aan op Zoom (je kunt een nickname gebruiken), http://www.zoom.com . Het is handig dit ruim voor de quiz te doen.

2. Log op 7 mei om 19.00 uur in op Zoom, wij muten iedereen zodat alleen wij te verstaan zijn. Het is aan jou of je het leuk vind je webcam aan te doen, dit is absoluut niet verplicht. Klik hier voor de link naar de Zoom-meeting.

3. We delen ons scherm, jullie loggen in op jullie telefoon op http://www.kahoot.com in. Er komt een pincode in het scherm, zodra je die en een nickname invuld kun je meedoen!


Test je historische mode kennis in deze leuke quiz!