Nederlandse breidagen

 
okt '23 13
okt '23 14
Evenement
IJsselhallen, Zwolle

De Nederlandse Breidagen, één van de meest gevierde evenementen in de brei- en haakgemeenschap, zal dit jaar plaatsvinden op 13 en 14 oktober in de IJsselhallen in Zwolle.

Dit jaarlijks terugkerende evenement, dat bekend staat om zijn inspirerende workshops, demonstraties en markt, biedt gelegenheid aan zowel beginners als ervaren breiers en hakers om nieuwe technieken te leren, ideeën uit te wisselen en de nieuwste trends en producten te ontdekken.

Breien en haken is populairder dan ooit. Veel mensen hebben in coronatijd de brei- en haaknaalden tevoorschijn gehaald en deze hobby opnieuw, of nieuw, ontdekt. De beurs ‘Nederlandse Breidagen’ vindt voor de negende maal plaats in de IJsselhallen in Zwolle. De beurs is meer dan een beurs, het is een viering van creativiteit, vakmanschap en de warme, inclusieve gemeenschap die breien en haken met zich meebrengt. Of je nu op zoek bent naar nieuwe projectideeën, wilt leren van de Masters op het gebied van breien, of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer en de prachtige creaties, de Nederlandse Breidagen zijn een evenement die je niet wilt missen.

De Nederlandse Breidagen zijn op 13 en 14 oktober 2023 te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in de IJsselhallen Zwolle. Tickets zijn zowel online als aan de deur te koop. Meer informatie is te vinden op de website www.breidag.nl .