Museumnacht: DIY-workshop DRAG YOUR BAG

 
nov '17 04
nov '17 05
Evenement
Tassenmuseum Hendrikje
Tijd
19:00 - 1:00

In Tassenmuseum Hendrikje vind je de meest bizarre, mooie en fantasierijke tassen. Elke tas vertelt zijn eigen verhaal; over fashion, kunst, technieken en gewoontes in een bepaalde periode. Ontdek unieke historische exemplaren, tijdloze klassiekers van Dior en Versace en bijzondere ontwerpen van opkomende designers. 

Tijdens de museumnacht staat alles in het teken van accessoires, glamour, glitter met DIY-workshop DRAG YOUR BAG met Non De Gêne. Geïnspireerd geraakt door alle pracht en praal in Accessories Are A Girl’s Best Friend? Drag your Bag! Gooi met glitter en linten tijdens deze DIY workshop. Samen met een fabulous team creëer je je unieke tas om de Museumnacht mee omver te shinen!

In het Twenties Boudoir vind je de mooiste accessoires uit de tentoonstelling Accessories Are A Girl’s Best Friend. Kies jouw favorieten, maak een selfie in de photobooth en gebruik #iloveaccessories. De meest fancy foto's maken kans op een prijs!

Of bezoek de lopende tentoonstelling: Accessories Are A Girl's Best Friend met allerlei bijzondere accessoires zoals schoenen, tassen, shawls, hoeden en haaraccessoires! Deze (tot nu toe!) verborgen modeschatten liggen normaal gesproken opgeborgen in het depot van het Rijksmuseum, maar zijn van 16 september 2017 t/m 28 januari 2018 te zien in het Tassenmuseum.

Voor meer informatie en kaarten: website Museumnacht/Tassenmuseum