'Mensen met mogelijkheden' van Louka Rongen

 
sep '20 05
okt '20 11
Tentoonstelling
Museum de Kantfabriek, Horst

Louka Rongen (22 jaar) is afkomstig uit America en dit jaar afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Als fotografe houdt zij zich graag bezig met beeldrijm; beelden die elkaar aanvullen. De onderwerpen hebben altijd een kloppend hart en dat probeert ze te vangen in haar foto’s.

Tijdens haar studie heeft Louka o.a. 10 leden van Theater Kleinkunst uit Horst geportretteerd. Voor de fotosessie vroeg Louka hen “Waar droom je van?” Het resultaat is een serie portretten die vooral blijdschap uitstralen. In juni 2020 besteedde Dagblad de Limburger al aandacht aan deze fotosessie. Scroll naar beneden voor het artikel.

Daarnaast zijn enkele fotoseries te zien met de titels: ‘Mijn baas’, ‘De Peel, woest aantrekkelijk’ en haar examenwerk: ‘Hij heeft meerdere gezichten’, waarin hoofdpersoon Jack in verschillende gedaantes is geportretteerd.

Het museum is geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00uur. Er wordt gewerkt met een tijdslot. Plan uw bezoek, reserveren is gewenst via www.museumdekantfabriek.nl