Meet Up: Open podium: van paisley tot Perzië

 
Van paisley tot Perzië
mei '17 07
mei '17 07
Modemuze Meet Up
Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam
Tijd
15:00 - 16:15

Meet Up: Open podium: van paisley tot Perzië op zondag 7 mei 15:00 – 16:15

Diverse sprekers

In een golfpatroon zien we mode terugkeren of oppoppen in een totaal onverwachte hoek. Was het eerst een trend onder Franse elite om jezelf te decoreren met paisley, in de jaren 90 was de paisley bandana een onmiskenbare uiting binnen de Hip Hop-scene.

Dit Modemuze 'Open Podium' staat in het teken van sociaal-culturele uitwisseling. Hoe wordt mode of kleedgedrag beïnvloed door onze zoektocht naar 'identiteit'? Wat maakt dat een bepaald kledingstuk in aangepaste of letterlijke vorm terugkeert in andere culturele omgeving?

Modemuzebloggers geven een korte lezing over een onderwerp naar aanleiding van hun onderzoeken en publicaties:

Wil je in het kader van dit thema ook iets presenteren op het Open Podium? Neem contact op met de redactie via [email protected].

Kaarten / Pay as you like

Er zijn ongeveer 30 zitplekken beschikbaar voor dit evenement. Om een zitplek te verzekeren, kunnen kaarten voor de Modemuze Meet Ups gratis worden besteld via Eventbrite. Bezoekers met een ticket krijgen voorrang op een zitplek.

Op locatie kan een (contante) donatie worden gedaan (Pay as you like) om Modemuze-evenementen in de toekomst ook mogelijk te maken.