Legendary Trunks - The Exhibition

2
Agenda Modemuze Legendary Trunks Louis Vuitton Beurs van Berlage
dec '17 06
feb '18 18
Tentoonstelling
Beurs van Berlage, Amsterdam
Tijd
10:00 - 17:00

De tentoonstelling Legendary Trunks - The Exhibition is een fascinerende reis door meerdere generaties van Louis Vuitton's baanbrekende, innovatieve werken die zich kenmerken door ongeëvenaard vakmanschap. De meer dan 300 authentieke artikelen en koffers van Vuitton, waarvan de oudste stamt uit de jaren 1850, worden vergezeld door opmerkelijke periodieke hebbedingetjes van de meesterontwerper.

Elke Louis Vuitton koffer fluistert z'n eigen levensverhaal

De tentoonstelling is een meeslepende reiservaring waar bezoekers de kans krijgen om het productieverhaal en de fascinerende geschiedenis van deze iconische koffers te ontdekken. Zo worden de geheimen van de meesterontwerper onthuld en worden de verhalen van onverschrokken avonturiers en ontdekkingsreizigers verteld. Blikvangers zijn onder andere de koffer met verhalen van het schip de Titanic, de bibliotheekkoffer van Ernest Hemmingway, evenals de koffers van President Franklin D. Roosevelt te zien zijn.

’s Werelds grootste koffercollectie

De collectie is één van 's werelds grootste koffercollecties en privé-eigendom van de Zweedse verzamelaar Magnus Malm. Legendary Trunks – The Exhibition wordt geproduceerd door het Zweedse bedrijf Nordic Exhibitions & Events Ltd.

De tentoonstelling is van 6 december 2017 t/m 18 februari 2018 te zien in de in de Beurs van Berlage, te Amsterdam. Voor meer info zie Beurs van Berlage.