Handwerkfestijn 2019

 
sep '19 27
sep '19 28
Evenement
Harco Hoveniers
Tijd
10:00 - 17:00

“Hand-werk van hand tot hand op het platteland!”

Voor de dertiende keer wordt met vele vrijwillige medewerkers het Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds georganiseerd.

De gehele opbrengst gaat naar het Bestemmingsfonds genezing diabetes type 1 van het Diabetes Fonds. Diabetes type 1 is een chronische ziekte die helaas vooral jonge kinderen overkomt.

Ook dit jaar hopen wij weer veel handwerkliefhebbers te ontmoeten op vrijdag 27 september en zaterdag 28 september van 10:00 tot 17:00 uur.

Locatie: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50, 3871 KN Hoevelaken.

Wij hebben al vele schenkingen mogen ontvangen zowel nieuwe als antiquarische. Voor schappelijke prijzen zijn er materialen te koop voor diverse technieken.

Bijv. lappen (borduur)stof, vilt, diverse garens, handwerkboeken, kralen, knopen, fournituren, borduurwerk, haak/breinaalden, kantklosjes, frivolite spoeltjes, magazine’s Handwerken Zonder Grenzen vanaf nr. 1, kantkloswerk, quilt materialen, bandjes en kantjes, (zijde)verf, ponsen, diverse soorten papier, handvaardigheidmaterialen, enz.

Het is teveel om op te noemen. En ................ het past net (niet) in de 6 partytenten (4 m. x 8 m. per stuk). Daarom vullen wij steeds aan en hebben wij een aparte tent ingericht om de antiquarische artikelen o.a. “Doorleefd Textiel” te verkopen.

Voor de creatievelingen die nieuwe creaties willen maken maar ook voor de verzamelaars is er genoeg te kiezen!

Tevens is er verkoop van Bloemwerk maar u kan ook zelf aan de slag in de workshop.

Catering wordt weer verzorgd door “Sloop on Tour”.

Entree is gratis en alles is rolstoeltoegankelijk. Pinnen is helaas niet mogelijk.

De meest recente informatie over het Handwerkfestijn vindt u op:

www.diabeatit.nl/handwerk

www.facebook.com/HandwerkfestijnvoorhetDiabetesFonds