FASHIONCLASH Festival 2021

 
nov '21 26
nov '21 28
Symposium
Maastricht

Beleef FASHIONCLASH Festival On- en Offline!

Tijdens het festival kun je werk ontdekken van een nieuwe generatie ontwerpers en kunstenaars van over de hele wereld.

Het programma met modepresentaties, exposities, theater- en dansperformances, korte modefilms en gesprekken, toont projecten die de hedendaagse (mode)cultuur verkennen, contextualiseren en vieren.Deelnemers van het festival behoren tot een generatie ontwerpers en kunstenaars die de grenzen van hun discipline onderzoeken en bevragen. Met hun werken begeven ze zich tussen de transdisciplinaire domeinen mode, social design en beeldende kunst.

FASHIONCLASH Festival kun je deze keer ook vrijwel geheel online volgen vanuit je eigen locatie. Woon online, live modeshows, performances en gesprekken bij, bekijk de reportages over het fysieke programma en laat je inspireren door korte fashion films.

Verder zijn er tafelgesprekken met verschillende sprekers en ontwerpers exclusief online te volgen.Het programma bestaat uit een selectie vanuit de ingezonden voorstellen en van de door FASHIONCLASH zelf geïnitieerde projecten die in coproductie met andere organisaties worden ontwikkeld. Het festival is voor iedereen toegankelijk via kaartverkoop en er zijn ook veel gratis activiteiten.

Voor tickets en informatie over het programma kun je terecht op www.fashionclash.nl