BUURTSALON | Workshop Creatief Hoofddoek Binden

 
nov '19 09
nov '19 09
Evenement
Buurtsalon Tropenmuseum
Tijd
14:00 - 16:00

Op zaterdag 9 november 2019 organiseert het RCMC een workshop creatief hoofddoek binden met headwrap styliste Diana Ritfeld in de Buurtsalon.

Diana heeft sinds haar puberteit een passie voor hoofddoeken en draagt deze ook dagelijks. Haar missie is om vrouwen in hun kracht te zetten en meer zelfvertrouwen te geven door het dragen van een hoofddoek. Op 9 november zal zij samen met Ella Broek, antropologe en maker een workshop verzorgen.

In deze workshop leer je de basistechnieken om geweldige creaties te maken met een hoofddoek, leer je wat meer over de traditie van de Surinaamse hoofddoek en gaan we met elkaar in gesprek hierover.

INFO

De toegang is gratis. Aanmelden kan via [email protected]

BUURTSALON & MIJN RITUEEL

Dit evenement is onderdeel van het publieke programma in de gratis Buurtsalon van het Tropenmuseum op de 1e van Swindenstraat 469. In de tentoonstelling Mijn Ritueel zie en hoor je verhalen over rituelen van buurtbewoners. Je kan er meedoen aan de workshops, lezingen en rondleidingen of een eigen ritueel delen. Zo maken we samen een inspirerende tentoonstelling van persoonlijke verhalen uit Amsterdam-Oost.

Voor meer info zie event Facebook