ARTtube Academie x Modemuze: Online storytelling in musea

Campagnebeeld ARTtube Academie klein
jun '16 09
De Brakke Grond

ARTtube en Modemuze zetten zich beide in om collecties en verhalen van musea online te tonen en met elkaar te verbinden als bron van inspiratie voor een breed publiek. Daarom is besloten de krachten te bundelen en samen de vijfde editie van de ARTtube Academie te organiseren rond het thema Online Storytelling.

13:00 uur - 17:30 uur : ARTtube Academie

We buigen ons over interessante vragen als: Op welke manieren gebruiken musea blogs en vlogs om hun verhalen te vertellen? Hoe zet je online communities en influencers in om deze verhalen persoonlijk en verrassend te maken? En wat zijn huidige trends op het gebied van digital storytelling en content marketing?

20:00 uur - 22:00 uur : ARTtube On Stage

Het avondprogramma ARTtube On Stage gepresenteerd door Andrea van Pol brengt video's over kunst, design en mode op het grote doek. Gastcuratoren presenteren hun favoriete video over kunst vanuit een persoonlijk verhaal, en tussen de vertoningen door bieden de makers een blik achter de schermen. Verwacht eigenzinnige kunstenaarsportretten en de kunstgeschiedenis in videoformaat.

Meer weten? arttube.nl/Academie/OnStage
Kaartje kopen? Dat kan hier: http://bit.ly/1TzHw1F

Vrienden uitnodigen? Meld je aan en deel dit event via Facebook.