Antiek Textiel Markt

 
mrt '16 05
mrt '16 05
Evenement
Nederlandse Kostuumvereniging, Maarn

Liefhebbers en verzamelaars van antieke modekostuums en accessoires kunnen hun hart ophalen op de Antiek Textielmarkt die de Nederlandse Kostuumvereniging op zaterdag 5 maart 2016 organiseert. Ook onderdelen van diverse streekdrachten, kanten mutsen, sieraden en oude stoffen zijn te koop, evenals merklappen, borduursels en antiek tafellinnen.

Wie meer geïnteresseerd is in achtergrondinformatie vindt hier antiquarische boeken en nieuwe publicaties op het gebied van mode en streekdracht. Ook kunt u met uw vragen over bijvoorbeeld textielrestauratie terecht bij diverse deskundigen.

De markt vindt van 13 tot 16 uur plaats in de Twee Marken, Trompplein 5 te Maarn. Entree € 5,-, tot 26 jaar € 1,-.

De markt is een activiteit van de Nederlandse Kostuumvereniging. De Kostuumvereniging verbindt kleine en grote verzamelaars, museumconservatoren, studenten en belangstellenden die zich vanuit hun beroep of hobby met kleding en kleedgedrag bezighouden: mensen met een passie voor kleding, van middeleeuwen tot hedendaagse haute couture. Naast de jaarlijkse Antiek Textielmarkt organiseert de vereniging themadagen en excursies. Voor meer informatie zie www.kostuumvereniging.nl.